18-06-08

Chemo ervaring één

 

De chemokuur is gisteren dus toch doorgegaan, mijn eerste. Het besef dat reddende gif in je lijf te voelen lopen is onbeschrijflijk. Onmiddellijk voelde ik dat mijn lichaam nooit meer hetzelfde kon zijn en toch verwelkomde ik de rare misselijkmakende hoofdpijn die op slag kwam opzetten , als om te zeggen: ziehier K wat je ook te verwerken krijgt!

Gisteren verliep met knallende hoofdpijn (ik heb werkelijk knallen “gehoord”) buikkrampen, duizeligheid, koude rillingen, vieze smaken in mijn mond …..  en een lam lijf dat niks liever deed dan in de zetel liggen. De misselijkheid bleef vaag op de achtergrond maar aanwezig en mijn ogen verdragen geen daglicht, zelfs nu op dit late uur zit ik hier nog te typen met mijn zonnebril op en in pyjama, echt ! het heeft geen zicht !

De nacht verliep redelijk goed, al moest ik regelmatig opstaan. Vanmorgen was de hoofdpijn wat beter maar naargelang de dag vorderde begon ik me meer en meer misselijk te voelen. Dus ga ik nu maar slapen en hopen dat het morgen beter gaat.

 

En … mijn zonnebril … die leg ik op mijn nachttafel .. (smile)

veel liefs

X

  

 

22:15 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: chemo |  Facebook |

Commentaren

(hug) en *liefs* KaatjeCanada

Gepost door: KaatjeCanada | 18-06-08

()()() Ik ben hier terecht gekomen via anita. ik heb je hele blog in 1 keer gelezen, zo`n indruk maakte het op mij. Je bent nog maar pas met de chemo begonnen las ik. Ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd, er staat je nog wel een ritje naar het ziekenhuis te wachten. Maar je bent positief en dat helpt heel veel. Ik ga je een link geven zodat ik je verhaal kan volgen.
doeiii

Gepost door: Anita | 19-06-08

Goede morgen, ik hoop dat je je vanochtend wat beter voelt. Opletten nu voor je 'dip'dagen hè! Tussen dag 8 en 14 is je weerstand het laagst, daarna gaat het weer bergopwaarts. Die periode moet je echt oppassen om geen besmetting op te rapen hoor, best geen plaatsen opzoeken waar veel mensen samenkomen. Even oppassen dus...
Groetjes!!! en een hele stevige knuffel.

Gepost door: anita | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.