21-06-08

Helende stenen

Ik wil jullie deelgenoot maken van de helende kracht van halfedelstenen. Zelf draag ik er verschillende, in armbandvorm, ring, hanger en ik heb er steeds een in mijn nabijheid als knuffelsteen.

De positieve invloed van stenen is eeuwenoud gekend en heden ten dage krijgen ze terug de aandacht die ze verdienen, nl, als ondersteuning van mens en dier in lichamelijke en geestelijke problemen en spirituele groei.

Er is op het internet en in de boekhandel heel wat literatuur over te vinden en ik zou iedereen willen aanraden hier eens in de duiken, het is ongelooflijk interessant!

Een voorbeeld: ik draag een zonnesteenavmbandje om de pols, dag en nacht. Overdag draag ik ook granaat, amethist en andere ...

Eigenschappen van de zonnesteen: versterkt het zenuwstelsel (tegen depressie), geeft kracht, energie, steen van de zonnevlecht en meditatie.

Granaat: hart, bloed, vermoeidheid, wilskracht, evenwicht, sterkte, levensvreugde

Amethist: herstel, hersenen, slapeloosheid, huid, denken, geest, spiritualiteit

Hematiet: bloedarmoede, -circulatie, koorts, herstel, moed, inzicht, aardgebondenheid

Ik zou zo nog kunnen doorgaan, er zijn voor elk gevoel, voor elke kwaal stenen die uit onze aarde komen die ons kunnen verlichten, wij zijn één met onze aarde, die stenen horen bij ons en brengen ons terug naar de essentie. Waarom geen gebruik maken van die natuurschatten? kwaad kan het zeker niet!

Stenen moeten ook regelmatig gereinigd worden onder stromend water en heropgeladen worden in de zon, dan blijven ze hun positieve eigenschappen aan je doorgeven.  DOEN zou ik zeggen!

Dit is geen reklameboodschap voor een bepaalde winkel maar ik heb een link voor jullie waar je alles over stenen en hun eigenschappen kan teweten komen.

http://www.degoudenram.be/Frameset_NL.html

Mail me gerust voor meer informatie

Veel liefs en zon! X

12:27 Gepost door Clo in Levenslust | Permalink | Commentaren (5) | Tags: helende stenen |  Facebook |

Commentaren

Interessant... ik heb altijd een kruisje in bergkristal bij mij...

Gepost door: Annick | 21-06-08

Hartelijk dank voor je lieve wensen.
Hopelijk zijn de moeilijkste dagen van je chemo-nevenwerkingen voorbij en begin je weer stilaan bergopwaarts te klauteren.
Nog een fijne zondagavond en tot....
Dikke knuffel.

Gepost door: anita | 22-06-08

je eerste chemo, hopenlijk heb je die redelijk goed doorstaan, ben via Veerle op jouw blogje geraakt, ik ben een lotgenote, 2 jaar geleden heb ik borstkanker gehad, nu volg ik nog hormoontherapie, waarbij ik verschrikkelijke spierpijnen van krijg waardoor ik 3 keer per week naar de kinisist moet gaan.
Verder heb ik in december een borstreconstructie laten doen en 14 juli word de tepel erop gezet en ander borst gelift.
Jij staat nog in het begin van het traject, ga je zeker blijven volgen hier, veel sterkte nog verder
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 22-06-08

** Ik heb pas in griekendland een ring gekocht. Ik ben vergeten te vragen hoe de steen heet. Hij lijkt op de amazoniet. Heb jij daar verdere informatie over toevallig?? Ik heb er ook oorhangers bijgekocht. Een ketting en een armband erbij was een beetje kostbaar aan het worden... Trouwens..ik verzamel al jaren stenen, gewoon omdat ik ze zo mooi vind. Ik heb ze in vele soorten. Ook van die schijfjes en van die mooie doorgeslepen stenen.....
Ik hoop dat het al wat beter gaat nu de chemo een paar dagen achter de rug is....Het lijkt me verschrikkelijk als je ze beroerd bent door de behandeling. Maar kop op hé!!!!
tot nog eens,
doeiii

Gepost door: Anita | 23-06-08

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog! Ja, ik ga veel bij lotgenoten schrijven omdat ik een schoonbroer heb die 35 is en al 2x nierkanker heeft gehad!
Dat heeft zo een impact op de persoon zelf en de familie.
Graag wil ik dan ook graag een woordje van bemoediging schrijven op die blogs, zoals ook bij jou!
Ik hoop dat het al wat beter gaat met je nawerkingen van de chemo!
Ik geloof ook in die helende stenen hoor en heb o.a. een amethist, maar slapen dat lukt mij toch niet meer!
Je gedicht toen je de diagnose kreeg is zo intens mooi en beklijvend! Heeft me geraakt!
Ik wens je nog een fijne dag toe Claudine en wanneer is je volgende chemo?
Ik zal zeker aan je denken als je even laat weten wanneer!
Liefsssssss

Gepost door: Veerle | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.