25-06-08

I won it!

 

Vanmorgen voelde ik het onmiddellijk, ik kreeg de bovenhand. Het gevecht, en zo voelde het echt, tegen die verkoudheid, had ik gewonnen. Mijn luchtwegen en longen bleven gespaard! Oef!

Gisteravond nog 38° koorts en ellendig, vanmorgen koorts gezakt, voor mij is 38 echte koorts, en haal ik die zelfs niet bij een zware griepaanval. In normale omstandigheden met moeite 36°.

 

Ik begin stilaan te beseffen dat ik zeer kwetsbaar ben en heel voorzichtig moet zijn in de toekomst. Wat ik de voorbije week doormaakte zal waarschijnlijk maar een peulschil zijn van wat me nog te wachten staat. Voor het eerst kon ik echt wenen al was de aanleiding een paar mooie foto’s van twee van mijn kleinkinderen.

Vanmorgen toen ze belden en ik dat fijne kinderstemmetje hoorde dat me zo vreugdevol vertelde over haar reis op de boot terug naar huis, maakte mijn hart ook een sprongetje. Wat mis ik mijn kleine kindjes ginder in het verre Griekenland. Indien ik gezond zou zijn nam ik nu zonder aarzelen het vliegtuig, jammer genoeg kan ik het risico nu niet nemen. Wie weet een van de volgende weken, na mijn tweede chemo, zal ik wel kunnen. Al is het maar om enkele dagen ginder te zijn, de sfeer te proeven en ruiken, mijn dochter en kindjes in de armen te sluiten ….. me op te laden aan hun ongelooflijk positieve energie …

 

Later vertel ik hier meer over het leven in Griekenland en hoe mijn oudste dochter daar terecht gekomen is.

 

Nu wil ik voor vandaag afsluiten, nog wat rusten en straks bijlezen op de blogs van mijn lotgenoten. Langs deze weg wil ik jullie allen heel erg bedanken om steeds opnieuw te komen lezen en te vragen hoe het met me gaat. Ikzelf blijf jullie ook steunen door dik en dun! Voor de moedigsten onder ons die het momenteel zeer moeilijk hebben ga ik speciaal een kaarsje branden, elke dag opnieuw. Ik denk aan jullie.

 

Een warme innige tedere knuffel!

 

Claudine

 

 

15:57 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (3) | Tags: verkoudheid, zwakte, hoofdpijn |  Facebook |

Commentaren

Hallo Bij toeval je blogje ontdekt. Ik weet waar je doorheen gaat. Been there, done that.
Bij mij is het teruggekomen, wat wil zeggen dat ik nhiet meer kan genezen. Het is een levensverlengende behandeling. Hoelang dat duurt. Geen idee.
Wens je veel sterkte en succes met alle behandelingen
Groeten uit Nederland

Gepost door: Dita | 25-06-08

Bedankt voor je lieve woorden.
Hoe gaat het met je? Wanneer je volgende chemo?
Ik ben op 't ogenblik geveld door een herpes zoster, beter gekend als een 'zona', vandaar geen zin (te veel pijn) om een blogrondje te doen. 'k Ga even vlug met het copy-knopje een rondje doen.
Een fijne donderdag.
Groetjes....

Gepost door: anita | 26-06-08

Lieve Claudine, blij dat er weer een positief postje van jou is...

Gepost door: Annick | 26-06-08

De commentaren zijn gesloten.