29-06-08

Ik dacht zo ...

depressie is als een sluipende kat, laag tegen de grond, langzaam komt ze nader, om dan plots toe te slaan. Ik ken er alle kenmerken van en ben op mijn hoede omdat ik het al eerder meemaakte. Ik moet mensen met depressieve gevoelens mijden, dat is noodzaak. Je hebt al genoeg met jezelf, je kan anderen niet helpen, nu even niet.

Diegenen die hiermee geconfronteerd worden zullen me begrijpen, herkennen dit.

Mensen waar je het niet van verwacht blijven in je buurt, bellen, schrijven. Dat doet goed, zij die je zullen bijstaan tot het eind van je behandelingen en verder.

dank lieve vrienden!

23:45 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vrienden, trouw, medeleven, onbaatzuchtigheid |  Facebook |

Commentaren

Dag Claudine... en gelijk heb je hoor...als het erop aan komt en je zit er diep in, dan leer je je echte vrienden kennen. Ik kan ze tellen op één hand maar ik weet dat dit dan ook vrienden voor het leven zijn.
Ik heb het ook soms nog moeilijk maar mocht je een woord van steun nodig hebben of je wilt dingen schrijven die je niet op je blog wilt zetten dan mag je me altijd mailen, daarom dat ik mijn mailadres hier bijzet. Voel je niet verplicht...niets moet, alles mag!
Ik woon dan eigenlijk niet zo ver van jou weg.
Jij in Berchem en ik in Deurne (Zuid)!
Ik wens je het allerbeste toe en laat alle negatieve dingen zoveel als mogelijk naast je liggen.
Als je dochter Veerle voor 20 juli bevalt, dan is het een kreeftje, net als ik! Maar wel twee generaties jonger! Ik word op 4 juli 46 jaar!

Sorry dat ik nogal veel afwezig ben op de blogs, maar ik ben gestopt met mijn pijnstilling en voel mijn rug nu toch lichtjes!
Heel goed natuurlijk, want ik weet nu wat ik wel of niet mag doen, en lang aan de pc zitten is echt te belastend, maar zo gauw ik kan zie je mij hier terug verschijnen!
Bedankt voor je regelmatige bezoekjes Claudine! Ze doen zo goed!
Liefs

Gepost door: Veerle | 30-06-08

Inderdaad aan depressieve mensen heb je momenteel niets. Gelukkig, heel gelukkig hoor ik daar niet bij.
Ik stuur je een warme Canadian hug en denk aan je.

Gepost door: KaatjeCanada | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.