01-07-08

Voilà .. done!

 Ik ben naar mijn nichtje gegaan en we hebben gezellig buiten in de tuin gezeten met een lekker tasje Indian Chai. mmm! En dan zijn we eraan begonnen. Tja, ik moest feitelijk niks doen behalve stil blijven zitten terwijl mijn nichtje met de schaar het grote werk deed. En toen kwam de tondeuse er aan te pas. Er werd een spiegel bij gehaald en zo kon ik het snoeiwerk volgen. Feitelijk is daar nog veel werk aan eer alles er af is. Mijn witte pigmentvlekken op de rechterkant van mijn hoofd kwamen bloot, raar om te zien, waar vroeger spierwitte haren zaten zijn nu enkel witte huidvlekken. Origineel, dat wel …. ;)) Het is wennen en als ik over mijn hoofd wrijf, (wat ik niet kan laten) voel ik de stoppels die gewoon loskomen als ik er maar iets aan trek. Dat zal dus ook niet lang meer duren voor die helemaal verdwenen zijn. Een lekker glad kopje zal het uiteindelijke resultaat zijn. Alleen die twee oren aan de zijkant die vallen nu extra op haha!  Vannacht heb ik met een katoenen babymutsje op mijn hoofd geslapen. Dat voelt toch wat meer bedekt en warmer. En nu ga ik wat experimenteren met mijn sjaaltjes en bandanas. Een hele collectie ondertussen! Zo, dit is nu mijn voorlopige nieuwe ik, nog wat summer glow bronzer er op en gewapend met mijn zonnebril de “zomer” en mijn volgende chemo (binnen één week) tegemoet! Vanmiddag komt Heleni me ophalen en gaan we wandelen aan de Schelde. Vanavond samen met haar gezin barbecue, een dagje om naar uit te kijken …..  

 

11:17 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: haar, kaal, chemo |  Facebook |

Commentaren

Dag lieve Claudine

Heel herkenbaar! Ik heb enorm veel bewondering voor hoe je met dat gruwelijke kankermonster en al z'n bijwerkingen van de behandelingen en grillen omgaat! Je bent een voorbeeld voor velen, ook voor mij!

Ik wil je ook nog eens bedanken voor je reactie(s) op m’n blogje. Je reactie(s) betekent een ongelooflijke steun, dat kan je je niet voorstellen (of juist wel). Wees er maar zeker van dat het feit dat je mijn verhaal leest, veel, heel veel voor me betekent. Het doet me veel deugd en het sterkt me enorm. Danke vanuit het diepste van mijn hart!

Veel moed vechtertje!

Lieve groetjesssss

Gepost door: Sofietiewietie | 02-07-08

Geniet maar van ieder moment dat je aangeboden krijgt.. thuis alleen zitten lost niets op... gelukkig heb je schouders waar je kan op steunen..

Gepost door: Annick | 02-07-08

Hallo Claudine, ik hoop dat je dit berichtje krijgt, het is de 1ste maal dat ik op een blog reageer.
Omringd zijn en omhuld zijn met lieve mensen is zo belangrijk nu voor jou. Vanop afstand stuur ik je lieve knuffels en nu kom ik snel af, laat me weten als je iets nodig mocht hebben. Je haar ben je dan wel kwijt, althans eventjes voorlopig, maar wie je bent als sterke moedige en lieve vrouw, dat geraak je nooit kwijt. Bel je vanavond. Liefs knuffels Fanny

Gepost door: Fanny | 02-07-08

Slik ... Ik moest toch even slikken toen ik las hoe je haren met de tondeuse werden weggehaald. Ik kan het verzet (mijn eigen verzet !) voelen in mijn buik.
Ik vind het daarom ook zo ontzettend knap om te lezen hoe jij hiermee omgaat. Dat vind ik sterk, Claudine !

Knuf,
Inner

Gepost door: Innerchild | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.