18-07-08

VOOR MINDER GAAN WE NIET !

 Ik voel me moe vandaag en ga straks een lekker ontspannend bad nemen. Een kaarsje aan het voeteneind en rustige muziek.

 

Vanmorgen las ik op het blog van Sofietiewietie ingrijpend nieuws. Het heeft me aan het denken gezet en het kaarsje brand ik ter ere van haar. Haar moed om al die gevoelens op het blog te zetten en te delen met haar lotgenoten. Lotgenoten? Niet echt, hopelijk niet echt! Niemand wil het lot van Sofie meemaken. Maar alle reacties die ik totnogtoe gelezen heb zijn oprecht en meelevend, steunend. Langs deze weg wil ik mijn lezers vragen om bij Sofie een reactie van steun te plaatsen. Als er iemand het verdiend dan is zij het wel. Ook diegenen die hier komen lezen en nooit een berichtje achterlaten wil ik vragen voor één keer een uitzondering te maken en op haar blog langs te gaan en er een reactie van steun te plaatsen. Je vindt de link in de kolom van blog - genoten aan de rechterkant op dit blog.

Hartelijk dank voor jullie steun!

Een fijne vrijdag en weekend,

Veel liefs,

Claudine

s

12:32 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (5) | Tags: steun, vriendschap |  Facebook |

Commentaren

** Ik was er al een paar keer, alleen vandaag nog niet..Ik ben geen lotgenoot, geluukig niet, maar ik leef wel met haar en jou mee. En al die andere waarmee ik contact heb en die ziek zijn. En dat zijn er jammer genoeg vrij veel....
Heb je genoten van je bad? Marc( mijn man dus) die kan ook zo zalig ontspannen in bad en heeft er dan echt deugd van. Ikke niet...ik heb er geengeduld voor. Als ik daar lig dan zit ik al te denken dat ik ga doen als ik uit bad stap enz...enz...hihihi
Hou jij je ook goed hé !!!!
byeee

Gepost door: Anita | 18-07-08

Ik heb een berichtje op Sofie haar blog achtergelaten. Ik werd helemaal stil toen ik haar verhaal las ...

Dikke knuffel voor jou, Claudine !

Gepost door: Innerchild | 19-07-08

ben hier terecht gekomen via de blog van An
ben al verschillende keren op de blog van Sofie geweest
Het zijn zaken waar je niet bij stil staat als jezelf gezond bent
Wil jullie een prettig weekend wensen

Gepost door: witch | 19-07-08

Wat fijn van jou Claudine... ik "ken" Sofie nu al een tijdje en ga twee maal daags op bezoek op haar blogje! Ik sms, mail, bel!
Hartverwarmend wat iedereen voor haar doet hoor!
Liefs en nog een fijn weekend gewenst!

Gepost door: Veerle | 19-07-08

gevonden..! fijn dat ik vandaag deze speciale blog van je tegenkwam, Claudine.. onbekend met jouw emailadres laat ik dan hier iets van me horen.. ik las hier ergens dat je een vechtertje bent.. dus ben ik ervan overtuigd dat alles goed komt.. en daarna: samen iets produceren, weet je nog..? je bent vaak in m'n gedachten en ik wens je kracht en moed..

met veel liefs van Eli

Gepost door: Eli Stater | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.