31-07-08

Chemo 3

Misselijk, doodmoe ... en toch heb ik vanavond pasta gegeten, ik dacht de misselijkheid ermee te kunnen tegengaan maar houd er niks anders aan over dan een overladen maag waardoor ik me nog slechter voel.

In de vooravond toen ik mijn kinderen hoorde ging het beter maar nu wil ik alleen maar gaan liggen en vooral droomloos slapen.

Het is onmogelijk uit te leggen hoe ik me voel. Wat chemo met je doet is niet niks, hij tast ook je geest aan en zet je zekerheden op losse schroeven.

Morgen een nieuwe dag ... maar eerst de nacht nog doorkomen

 

Lieve groetjes maatjes X

Claudine

 

22:43 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (8) | Tags: chemo |  Facebook |

Commentaren

Hallo Claudine, ik hoop dat de misselijkheid weer gauw verdwijnt. Je kunt het inderdaad niet beschrijven hé aan iemand die dit niet meemaakt. Heb jij het ook zo koud kort na de chemo - ook al is het snikheet buiten?? Ik voelde me precies altijd of ik opgesloten was in een koelcel (zoals in De Colruyt)... steeds rillend en met een hoop dekens rond mij.
Je kunt eigenlijk niks anders dan het ondergaan en de momenten dat het wat beter gaat GENIETEN met de grote G!
Liefs

Gepost door: lucretia | 31-07-08

Dag lieve Claudine,

ben door je blog aan het bladeren, en wat je schrijft is ZO herkenbaar. Je hebt momenten dat je het even niet meer ziet zitten en andere momenten dat je je 'sterk' voelt. Het is gewoon een kwestie van het te ondergaan, Gelukkig ben je positief ingesteld en dat helpt al voor een groot deel natuurlijk ;)
Het vieze, misselijke gevoel & de vermoeidheid gaan ECHT wel over, dus je hebt iets om naar uit te kijken! Je bent goed bezig!
Dikke zoen

Gepost door: Marie-France | 01-08-08

Veel sterkte,liefs Mieke http://www.bloggen.be/miekefreedom/"> src="http://i28.tinypic.com/2cz53yx.gif” border="0">

Gepost door: mieke | 01-08-08

Misselijkheid Hallo Claudine,
Ik hoop dat ge u vandaag iets beter voelt ... Ja die chemo zal wel zwaar zijn !!! Ik kom je een aangename vrijdag wensen !!!

Lieve groeten en nog heel veel sterkte !!!
An

Gepost door: an | 01-08-08

Lieve Claudine... ik hoop dat je je al een beetje beter voelt.. de eerste dagen na de chemo zijn altijd de ergste. Lichamelijk maar ook emotioneel... Weet dat ik ook aan je denk en een kaarsje voor jou brand. ps: mensen die je niet echt steunen, die enkel maar medelijden hebben... mijden, ze gaan lopen met veel energie, energie die jij nu zo nodig hebt om te herstellen.

Gepost door: Annick | 01-08-08

Hou ... ... je sterk

Die chemo verteer je wel snel ...

Ikzelf kijk ook wel een beetje angistig uit naar nr 4 volgende week ...

Steunende knuffels

Gepost door: GI Sanne | 01-08-08

liefs Claudine allereerst nog gefeliciteerd met de geboorte van Hazel. Heerlijk zo'n nieuw mensenleven.
Ik hoop dat je gauw die misselijkheid kunt overwinnen na deze derde chemo. Hoeveel heb je er nog te gaan?
Ik denk aan je aan de overkant van de oceaan!
*liefs8, KaatjeCanada

Gepost door: KaatjeCanada | 01-08-08

Hoi Claudine,

Ik hoop dat je je snel beter voelt, ik weet het chemo is zwaar hé, en je kan inderdaad niet uitleggen hoe dat voelt, alleen die het ook hebben meegemaakt weten dat.
Het is zwaar hé, lichamelijk en emotioneel,hoeveel chemo's moet je nog hebben, als het er 6 zijn sta je nu op de helft en kan je stilletjesaan beginnen af te tellen. Hoe moeilijk het ook dikwijls is, probeer het positief te bekijken en zorg dat je genoeg vechtlust blijft houden. Het is een lange weg, en ik weet het lijkt of er geen einde aan komt, maar dat komt, jij komt hier ook doorheen, ik trek je er doorheen, je bent een moedige dame, ook jij kan het !!!
groetjes en dikke troostknuffel
Sabine

Gepost door: Sabine | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.