22-08-08

ZILVER ! PROFICIAT KIM & TEAM !

Kim & Co Zilver in Peking

en of we geduimd hebben!

met gekruiste vingers en op het tipje van mijn zetel om dan te juichen bij het binnenhalen van de zilveren medaille ... super!

morgen het podium, nog een overgetelijk moment!

Wel lieve lezers, die wedstrijd heeft me goed gedaan, je vergeet er even je eigen miserie mee en dat was welkom.

Vanaf vanavond begint het wat beter te gaan, dankzij deze meisjes of niet ... ? wie zal het zeggen. In elk geval relativeer je wel even, de wereld draait verder, medailles, vliegtuigongelukken, bombardementen, daklozen, verkeersongevallen, ook vrouwen die dagelijks een verdict te horen krijgen .... alles draait verder, ook ons leven, ons gevecht tegen die verschrikkelijke ziekte, dat zetten we ook verder, dag na dag, week na week, maand na maand ... de tijd vliegt. Wat heb ik in die laatste maanden allemaal al niet moeten verwerken aan emoties, en niet alleen emoties betreffende borstkanker, ook de emoties die er anders ook zijn, het is niet omdat ik ziek werd dat de rest van mijn leven stil staat. De andere pijntjes, bobokes, zorgen, dagelijkse beslommeringen, die blijven er ook nog deel van uit maken. Zie je wat ik bedoel? het haalt een mens overhoop en dan zie je zo'n wedstrijd, en dan vergeet je die ganse janboel even,

en dan, als de euforie wat gezakt is, tja, dan zit je gewoon in je huiskamer, niet in het vogelnest in Peking, en dat is maar goed ook ...

veel liefs van uit mijn knusse zeteltje,

Claudine

 

Ps: zaterdag 13,15u onze tijd, finale met Tia Hellebaut .... en 's avonds onze renners nog .... wedden dat er nog een medaille bijkomt?

15:30 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: ziver, peking |  Facebook |

Commentaren

Lieve Claudine En ja hoor, ze hebben de zilveren medaille behaald. Prachtig hé en ik denk dat je heel gelukkig bent!
Ik heb niet kunnen kijken want ik was bezig om een rond getalleke te pakken te krijgen...het is me gelukt...maar het heeft me bloed, zweet en tranen gekost (bij wijze van spreken hé).
Kun je nu al een beetje slapen 's nachts?
Mij lukt het niet...ik krijg speciale slaapmedicatie (voor even maar hoor). Zware inslaper en dan nog een doorslaper, en ik slaap inderdaad wel vlug in, maar na 2 uur ben ik klaar wakker en kan ik de slaap niet meer vatten, hoe hard ik ook probeer.
Volgende week donderdag moet ik naar de neuroloog en zal ik waarschijnlijk een nachtje in een slaaplabo moeten overnachten...maar dat heb ik er graag voor over, want op den duur ga je er toch wel onderdoor!
Ik wens je nog een hele mooie avond toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 22-08-08

Yes ! Yes yes yes yes yes !!!!!

Gepost door: Innerchild | 22-08-08

het is dan toch gelukt he

prettig weekend

Gepost door: witch | 22-08-08

Yes!!! They, we, you did it!


Groetje Wenneke

Gepost door: Wen | 22-08-08

dubbel hè ... enerzijds helpen ze ons juist om ons niet te verliezen in het gepieker, de pijn, de angst en anderzijds als alles samenkomt ... is het soms wat veel om weg te slikken.
En toch ... verder opweg naar goud voor ons allemaal hè! :)

Gepost door: flupque | 22-08-08

De commentaren zijn gesloten.