23-08-08

Vieren in Melsbroek

Kim Gevaert woont om de hoek waar mijn jongste dochter Veerle woont, in Melsbroek. Daar was het gisteren groot feest natuurlijk!

Op de foto hieronder drie van de vier moeders van onze zilveren meisjes, op de achtergrond het café, taverne, van de partner van mijn dochter, Joop, the place to be in Melsbroek, zeker als het zo'n festiviteiten betreft! Kim is hun buurvrouw, en "wat" een buurvrouw!

Melsbroek is nog een typisch oud dorpje met een gezellig kerkpleintje, het staat met moeite nog op de kaart, behalve nu natuurlijk !!!

Moeders Zilver Peking bij Joeri en Veerle

 Euforie ook op het thuisfront met hier de moeders van drie van de vier heldinnen: Denise Van Houtvin (Elodie), Mieke Gevaert (Kim) en Luce Smets (Hanna). (bron: HLN)

*  *  *

En met mij ... tja, ik kan al een paar dagen niet goed uit de voeten van pijn in mijn lies. Ben daar gisteren mee opgestaan en dacht dat ik slecht gelegen had ... maar vandaag is het nog erger geworden, dat kon ik er nu echt bij missen zie. Ik heb nochtans geen 4 x 100 gelopen hé

Mijn hoofd is nog steeds pijnlijk maar de misselijkheid begint af te nemen. Deze namiddag ga ik nochtans ondanks mijn krammakel lijf naar het ziekenhuis in Vilvoorde mijn dochter en Hazeltje bezoeken, daar houden ze mij nu niet meer weg hoor! en daarna naar mijn vriendin genieten van gezelligheid, bijpraten en .... jacouzi! ik kan er blijven overnachten, en dat! is echt praktisch!

Aan al mijn lieve lezers een prettig, rustig, zonnig (?) deugddoend weekend en dank voor de fijne reacties en mailtjes!

veel liefs,

Claudine

 

10:18 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: kim co, melsbroek, onder de toren |  Facebook |

Commentaren

is fantastisch he als moeder als je dochter zoiets bereikt

geniet jij maar van je weekend en vlug wat minder pijn he

Gepost door: witch | 23-08-08

Jacouzi Jacouzi ???
Ik ben stik jaloers ... :-)

Claudine, geniet ervan met volle teugen ... je verdient het !

Knuf,
Inner

Gepost door: Innerchild | 23-08-08

groetjes groetjes van arie en geniet van de bubbels.....

Gepost door: arie | 23-08-08

Lieve Claudine Zo jammer dat dit er nu ook weer bijgekomen is.
Verdikke, precies of je ziet nog niet genoeg af...vind het zo erg en soms wou ik echt dat ik kon toveren...ook voor mijn ventje die met die nekhernia zit en eigenlijk ook niet uit de voeten kan.
Maar hoe komt het dat je dochter met Hazel nog in het ziekenhuis is?
Ik hoop dat je toch een beetje genoten hebt gisteren...hier zijn terug al kaarsjes aan het branden, want ik denk dat je wel weet dat ik echt met je meeleef!
Veel sterkte lieverd en een dikke knuffel!
Liefs

Gepost door: Veerle | 24-08-08

Hé Claudine,

nu weer pijn in je lies, je ziet nog niet genoeg af, nu dit er weer bij.
Maar ja die chemo zit ook echt overal hé, ben blij dat je misselijkheid al wat beter is, geniet van je vriendin en van het weekend, je weet dat ik veel aan je denk en ontzettend met je meeleef, ik wou dat ik wat van je klachten kon wegnemen of toveren, ik zou het direct doen
Vreselijke tijd waar je nu door moet maar je komt er doorheen, je bent een vechter gelijk ik, ik stuur je nog wat moed en kracht door
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 24-08-08

Ik kom je een fijne zondag wensen en hopelijk ben je snel van die pijn verlost.

Gepost door: Annick | 24-08-08

De commentaren zijn gesloten.