08-09-08

Vijfde chemo

Hieronder plaats ik een vredesduifje, gelieve die naar je blog mee te nemen en zo een vredessymbool te plaatsen voor alle vormen van ongerechtigheid. Zo vliegt deze duif via het internet de wereld rond en kan ze haar kleine bijdrage leveren voor mensen in nood. (voor diegenen die niet weten hoe: op klikken met de rechtermuisknop, bewaren als (bij je foto's) ... en klaar is kees).

Vandaag ben ik weer heel moe, gisteren blijkbaar weer te lang geslenterd bij Van Uytsel, zoveel moois te zien en ja, dan bijt ik door met alle gevolgen van dien.

Morgen mijn vijfde chemo, ditmaal een eerste Taxotere. Ik neem nu al mijn cortisone pillen in. Hopelijk voel ik me niet zo misselijk en ziek als met de CEF. Die periode is nu toch al achter de rug en eerlijk gezegd ben ik er niet rouwig om! Nu nog heb ik die vieze smaak in mijn mond, buikproblemen en al de rest waar ik niet zo graag over uitweidt omdat het altijd hetzelfde is. In elk geval zorg ik dat alles tegen morgen bijgewassen en droog is, mijn valies gemaakt en als ik me redelijk goed voel ben ik weg naar zee. Ik kan daar evengoed in de zetel hangen als thuis en daar heb ik tenminste de rust en goede lucht. Bovendien heb ik daar steeds dat fameuze vakantiegevoel en dat is toch mooi meegenomen hé?!

Ik zoek mijn laptopke mee te nemen en daar eens te testen of ik op internet kan, dat zou tof zijn om rechtstreeks verslag uit te brengen, daar zullen nogal verhalen uit voortvloeien denk ik ...

Mijn nichtje zou ook meegaan, hoe meer zielen hoe meer vreugd natuurlijk, spijtig dat ik maar twee slaapplaatsen heb maar in de buurt zijn kamers te huur, er is zelfs één aan 39€ per nacht met twee bedden op de (ruime) kamer. Aan die prijs vindt je anders niet veel meer. Er is een "privé" badkamer op de gang, dat is het enige "nadeel". Als je dat zo kunt noemen natuurlijk. Ben ik hier toch promotie aan't maken zeker! Maar wie zich aangesproken voelt om ook eens af te komen om een gezellige dag of tweedaagse door te brengen, laat het me gerust weten hoor. Een goeie pull, een windvest, een warme muts op en daar gaan we! Moe ??? geen probleem, er zijn goei koffiekes te krijgen met de nodige versnaperingen erbij (mmmm) en zeg eerlijk, wat is er gezelliger van uit de kou ergens binnen te komen waar het lekker naar koffie ruikt en waar je bril aandampt ....

Zin in een lekker visje? (à la meunière = volgens de wijze van de molenaarsvrouw, in dit geval à la Clo) ..., er zijn fantastische viswinkels die hun eigen boten hebben die dagelijks verse vis aanvoeren die in hun zaak te koop is. Garnaaltjes pellen op een terrasje? Kan ook! Er is een viswinkel die zowaar zijn eigen terrasje heeft waar je oesters kan slurpen, karikollen uit hun schelpje peuteren en garnaaltjes kan pellen met een lekker drankje erbij natuurlijk. Zin in iets anders??? Euhhhhh ... eens denken .....  ;-)

Een filmpje pikken in de Kinépolis in Oostende? Kan ook, de tram stopt er voor de deur. Te moe? Ook goed, dan kijken we thuis tv, voilà! Te druk? Ook goed, dan lezen we elk in ons boek! Geen boek? Ook goed! Dan gaan we slapen hahaha!

En nu, heb ik genoeg gefantaseerd, ‘k ga mijn duifje plaatsen.

Vredesduif

 

en aan mijn kinderen en partners en kleinkindjes:

Anne Mieke, Dimitri, Joanna, Zinon

en Betty, Pierre, Antoine, Charlotte

en Kris, Karen, Thomas , Seppe, Vinne

en Veerle, Joop, Hazel

allemaal een extra dikke kus!

 

16:58 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (22) | Tags: zee, chemo, vermoeidheid, optimisme, vrienden |  Facebook |

Commentaren

Hoi Claudine,

Bedankt voor de vredesduif mee te nemen, 5de chemo al, je kan beginnen af te tellen, taxotère heb ik ook gehad, misselijk en ziek ben je daar niet zo van, die werkt meer op de spieren, neem je pillen goed in, en vergeet er geen zoals ik 1 keer had gedaan, ik kroop toen bijna over de vloer van de spierpijnen.
Als je je pilletjes goed inneemt zijn die spierpijnen wel te doen, ik was zo content toen dat die misselijkheid en braakneigingen wegwaren.
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 08-09-08

Veel ... succes morgen ...

En geef Sabine volledig gelijk. Je zal zien ... je gaat helemaal niet misselijk zijn ... maar bewapen je tegen die spierpijnen want die zijn echt niet aangenaam ...

Groetjes

Gepost door: GI Sanne | 08-09-08

Lieve Claudine, Jij bent levendige reclame aant maken voor onze mooie kust, wat kan jij dat mooi verwoorden ! Ik hoop echt dat je geen al te erge bijwerkingen hebt van die Taxotère, en ik heb hier alvast mooi weer besteld voor jou...Een dikke knuffel en veel liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 08-09-08

zou graag willen maar heb geen verlof meer hihi

veel succes morgen

Gepost door: witch | 08-09-08

:) Ge zijt een fantastische madame! Zonder mijn gezinnetje had ik er al gestaan.

Doe dat goed in de loop van de volgende week. Verzorg je goed en goede moed! Laat die taxotère maar werken terwijl jij geniet van het zeetje.

Gepost door: flupque | 08-09-08

Goeie avond lieverd Leuk hé terug naar de zee gaan...ik was al helemaal aan het opgaan in je fantasieën en waande me al dicht bij jou aan zee...elk in ons boekje lezen...en praten natuurlijk.
Ik hoop dat de taxotère wat meevalt en dat je niet teveel bijwerkingen hebt...maar na je behandeling...vlug richting kust hé, want het zal mooi weer zijn! Prachtige zon en mooie temperaturen.
Ik geniet al in jouw plaats...koffie drinken met iets lekkers...alles mag, niets moet...genieten, genieten en nog eens genieten.
De duif staat al op mijn blogje van gisteren aan de linkse kant!
Ik hoop dat je ergens internet vind en dat we kunnen live genieten van de leuke dingen die je doet...maar ook niet overdrijven hé...tijd voor jezelf ook maken! Beloofd?
Nog een dikke knuffel en een kusje!
Liefs

Gepost door: Veerle | 08-09-08

Telepathie??? Zijn we ongeveer op hetzelfde moment naar elkaar komen schrijven...hier zal alles wel op zijn pootjes terecht komen...denk nu maar aan jezelf!
Nog een nachtkusje voor jou ook en ik duim morgen voor jou hoor!
Knuffel en veel liefs

Gepost door: Veerle | 08-09-08

veel succes morgen! Lieve Claudine,

Inderdaad van de taxotere ben je veel minder misselijk...zorg er wel voor dat je ijshandschoenen goed ijskoud blijven...niet leuk...maar je nagels zullen je later dankbaar zijn! Enne wanneer je last ondervindt van hevige pijnen...stel voor om de medrol af te bouwen...dat helpt...neem het maar van mij aan!

Geniet ook van het zeetje...'k zou zo willen afkomen se!

Lieve knuffel
Wenneke

Gepost door: Wen | 08-09-08

ben overtuigd! dat het daar leuk is, wordt, zal zijn... aan zee! hoe jij je ook voelt! je verzint wel iets dat het leuk en aangenaam en gezellig maakt! je schrijft het heel 'plastisch' zodat ik de koffie (en versnapering!) al proef en mijn bril hier haast letterlijk aandampt... hihi!
ben van plan één dezer nog es naar de zee te gaan, genieten van de nazomer... dus wie weet...!
ga ervoor en geniet ervan!
en concentreer je op de pacmannekes die nog steeds goed werk leveren hé!
sterkte
tricky

Gepost door: tricky | 09-09-08

Sterkte Goede morgen Claudine,

Ik wens je heel veel sterkte de komende dagen, hopelijk niet teveel last van de chemo !!!
Geniet maar van aan het zee'tje te zijn ;-)
Lieve groeten An

Gepost door: An | 09-09-08

Genieten hé lieverd...ik wens je het van diep uit mijn hartje toe...nu nog even op de tanden bijten en dan is het freedom...
Liefs

Gepost door: Veerle | 09-09-08

xxx van arie

Gepost door: arie | 09-09-08

Zee'tje Goede morgen Claudine,

ik kom je een aangename woensdag wensen ! Probeer te genieten aan zee !!
Lieve groeten An

Gepost door: an | 10-09-08

Hopelijk niet te veel last van de chemo, dan kun je nieuwe energie gaan opdoen aan het zeetje..

Gepost door: Annick | 10-09-08

Lieve Claudine Hier komt het zonnetje stralen en ik hoop dat je niet teveel bijwerkingen hebt van je taxotere en daar aan het zeetje kan genieten dat het een lieve lust is...
een zonnetje op je gezicht...
een zacht briesje...
veel vredesduiven...
meeuwen...
bijen...
bloemen...
zoenen...
een nazomer met al zijn heerlijks!
Liefs

Gepost door: Veerle | 10-09-08

aan zee Ik ben net van over de oceaan weer neergestreken in het (Zeeuws) Vlaamse land en lees dat je naar zee gaat (bent)?
Geniet ervan en je hebt gelijk een zetel is een zetel en waar die staat is zeer belangrijk.

Gepost door: kaatjecanada | 10-09-08

Hoi Claudine,

ik hoop dat je niet teveel last hebt van je chemo. Geniet maar volop van de zee, we hebben nog mooi weer momenteel.
Ik wens je een hele fijne woensdag toe
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 11-09-08

donderdag Goede morgen Claudine,
Ik kom je een aangename donderdag wensen
Lieve groeten An

Gepost door: An | 11-09-08

als het goed is dan zit je nu aan de zee. Ik hoop het van harte.

Gepost door: Anita | 11-09-08

Lieve Claudine Gisteren ben ik niet langs geweest...het was heel moeilijk om op de blogs te geraken...en iets van reactie schrijven nog moeilijker.
Ik hoop dat je weer een mooie tijd aan het beleven bent en dat je geniet met volle teugen.
Dit wens ik je echt toe!
Liefs

Gepost door: Veerle | 12-09-08

Lieve Claudine Het zeetje verveelt precies niet hé...en zolang dat zo is, profiteer ervan8
Nog een heel fijn weekend gewenst!
Liefs

Gepost door: Veerle | 13-09-08

knipoog en schouderklop maar niet te hard!
liefs

Gepost door: hilde baele | 13-09-08

De commentaren zijn gesloten.