03-10-08

Eventjes

Lieve bezoekers, een kort berichtje wegens niet al te best voelen. Dit gaat ook wel weer voorbij ...

Morgen is er een nieuwe dag!

Veel liefs en dank voor al jullie bezoekjes en steun! jullie kunnen niet geloven hoeveel deugd dat doet!

en ja ja ... het dons blijft groeien ;))

en de auto tot nader order aan de ketting ...

 

auto,anketten

16:51 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: chemo, taxotere, vermoeidheid, dip |  Facebook |

Commentaren

dons lol ... ik heb ook de indruk dat mijn haar al terug begint te groeien. Lekker zacht én warm voor de winterkoude! Sterkte voor de pijn ... veel moed!

Gepost door: flupque | 03-10-08

Clo lieverd Ik hoop zo dat het vlug beter met je gaat! Ik ging gisterenavond nog eens binnenwippen maar ik lag al om 18u in bed...de griep heeft me goed te pakken maar dat staat natuurlijk niet gelijk met wat jij nu allemaal doormaakt!
Ziek zijn, pijn in je heup en weinig of niet kunnen slapen.
En die dons...dat moet je toch een boost geven!
Ik wens je nog een heel fijn weekend toe en tot heel gauw!
Veel sterkte gewenst lieve Clo!
Liefs en een zachte maar welgemeende knuffel!

Gepost door: Veerle | 04-10-08

*** Sterkte!!!!
Ik ging ook door die hel...
Ik las hier nog te weinig om te weten waar je nu staat, maar als je "dons" terugkomt, dan zal je waarschijnlijk de chemo achter de rug hebben!!!
Volhouden is de boodschap!!! Er komt een einde aan die pikzwarte tunnel!!!

Gepost door: Talleke | 04-10-08

Heel veel sterkte nog!
Enne ook bij mij begon er dons te komen tijdens de taxotere...ik genott ervan om met mijn hand te voelen over die donshaartjes...een teken dat...stilletjes...maar toch...weer aan de opbouw bezig bent!

Liefs
Wen

Gepost door: Wen | 04-10-08

Hoi lieve Claudine

Ik hoop dat je je snel wat beter zult voelen. Heb je nu je chemokuren achter de rug, wel goed hé dat je haren al beginnen terug te komen, ik was toen ook zo blij met mijne eerste dons.
kop op lieverd je komt er wel, ik zit momenteel ook met een gigantische dip en vermoeidheid maar toch voelde ik aan dat ik jou eventjes moest komen oppeppen. 2 troostende armen om je heen, en zoals je zegt, morgen is er weer een dag.
Het is toch niet niks hé wat wij hebben doorstaan, mijne chemo is nu al 2 jaar geleden en nog heb ik het gevoel of ik niet alles heb verwerkt. Ik moet alleen nog hormoontherapie volgen, maar de rest is al 2 jaar geleden, en toch lukt het me niet om mijn leven terug op te nemen. Ik krijg regelmatig dipjes en huilbuien, en vooral als ik op controle moet heb ik enorm schrik !!!
Maar ik ben er zeker van de zon ook weer ooit gaat schijnen voor ons.
dikke warme knuffel van mij, en als het je niet gaat, je mag me altijd mailen
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 04-10-08

Op je weblog Was verbaast te zien dat Dita hier herdacht word vanaf nu Sta Je in mijn favorieten! en zal je regelmatig een virtueel bezoekje brengen.Ik wens je van harte veel sterkte toe,
en leef met je mee.Maak je niet te druk over je haren ik heb Dita dikwijls genoeg over haar kale bolletje gestreken met plezier !!Als iemand om je geeft maakt die haren niets uit.(schilderen is ook mijn hobby)
Groet Henk

Gepost door: henk ( lief van Dita) | 04-10-08

sterkte je doet dat goed Claudine... je blijft wel optimistisch hé, maar hou het maar zo! het is al erg genoeg op zich allemaal, je kan het maar beter positief bekijken hé!
ik hoop dat het snel weer wat bergop gaat...
geniet van de kleine dingen waar je al van kan genieten (van de donshaartjes bv!)
tricky

Gepost door: tricky | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.