01-11-08

grijze zaterdag

ja, gelukkig gaat het beter vandaag. De verantwoordelijke van de werken in het gebouw kwam zelfs verwittigen dat er vandaag nog wel veel lawaai zou zijn maar als het niet uit te houden was mocht ik bellen en hij gaf een kaartje af. Net of die man wist dat mijn emmer vol was ...

Ik weet het ... boven de wolken schijnt de zon, dat zeg ik zelf altijd. Het kan ook niet anders op één november, het is een dag waarop we onze doden herdenken en het is net of op die dag de zon niet mag schijnen. Gisteren belde een vriendin terwijl er een andere op bezoek was, allebei spraken ze me over een tv programma waarin mensen die zeer ziek zijn of waren, over hun ervaringen vertellen en over hun strijd. Ik zou dat moeten bekijken maar ik heb er vriendelijk voor bedankt, ik beleef het zelf en dat is al meer dan genoeg, en ik heb er echt geen nood aan die getuigenissen te bekijken. Ze denken dat ik daar moed kan uit putten, ik weet zelf wel waar ik moed kan uit putten en doe dat dan ook. Och ik weet het ... het is allemaal goed bedoeld ....

Om af te sluiten met een positieve noot: ik heb reactie op mijn blog gekregen van iemand die ik leren kennen heb tijdens een cursus creatief schrijven, jaren geleden. De wereld IS klein, idd! en ik ben zeer blij dat ik via mijn blog haar literaire juweeltjes kan ontdekken. Dank je Fatima !

Lieve bloggers, het gaat dus beter vandaag, wees gerust, de beubui is over, ik kan weer verder ...

Heel veel liefs

 hartjes

colibri

15:14 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: literatuur, kleine wereld, balen |  Facebook |

Commentaren

*** Ik vind het zeer normaal dat je niet kijkt naar dat programma..Doen wij ook niet .Je maakt zelf al meer dan genoeg mee.Je hoeft niet het leed van anderen ook nog te dragen..Moed uit putten ?? Das zever in pakjes..
Doe gewoon verder zoals je bezig bent en je komt er wel want je bent moedig.dat weten we ..
Blij dat je weer beter bent..

Heel fijne zaterdag
Groetjes

Gepost door: Illness | 01-11-08

gelijk heb je dat je niet naar dat programma kijkt. Je hebt thuis je eigen film en dat is meer dan genoeg... Blij dat het iets beter gaat, houden zo is de boodschap :)

Gepost door: Anita | 02-11-08

Ik heb de eerste 2 afleveringen gezien, maar ik kijk niet meer.. het is te emotioneel, ik kan het niet aan, alles komt weer terug boven.. Waarschijnlijk is het voor die mensen goed dat ze hun verhaal kunnen doen. Dus put jij maar je moed uit positieve dingen... een gedichtje, een mailtje.. en andere dingen die je blij maken. Liefs, Annick

Gepost door: Annick | 03-11-08

Blij te horen dat je "beubui" over is. Die van mij blijft blijkbaar hangen, ik vind geen inspiratie om te bloggen, weet niet welke reactie ik moet nalaten en niks intresseert me.
En dat tv-programma: wel dat mogen ze voor mij ook houden, denk dat het alleen goed is voor mensen die nog nooit iets hebben meegemaakt.
Nog een hele fijne dag.
Groetjes.

Gepost door: anita-angèle | 03-11-08

beudagen... ...ze zijn vaak noodzakelijk! Maar ze mogen niet gaan overheersen!

Nog veel succes!
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 03-11-08

Beubui !!! Goede morgen claudine,

Blij te lezen dat je beubui over is !!!

Ik wens je voor nu fijne en aangename dagen !
Lieve groeten An

Gepost door: An | 04-11-08

Ik kom je even een hele fijne dinsdag toewensen. Groetjes en dikke knuffel.

Gepost door: anita-angèle | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.