09-11-08

Perfect future

Mijn verjaardag ging dit jaar voor mij niet onopgemerkt voorbij, in elk geval een dag om niet te vergeten, op die dag werd geschiedenis geschreven, de eerste zwarte president van Amerika werd verkozen. Nu kan je zeggen, het is een ver van mijn bed show, maar dat is het niet, wij hebben er ook mee te maken, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen wordt er door beïnvloed. Onvermijdelijk zijn we ermee verbonden. Dus ben ik blij, want ik zag het niet zitten dat die oude Vietnam veteraan aan het roer van een supermacht zoals de U.S. onze toekomst mee ging bepalen. Maar genoeg hierover nu, mijn blog gaat over iets gans anders ...

Morgen krijg ik mijn laatste chemo. Oef! Een grote oef dat de meest ellendige periode in mijn leven voorbij zal zijn, of in elk geval toch grotendeels. De komende weken nog doorspartelen en dan op naar de volgende fase, de bestralingen.

Eigenlijk is het niet leven van dag tot dag maar eerder van uur tot uur of van moment tot moment ...

De emoties beheersen mijn bestaan, mijn leven of wat daarvoor doorgaat de laatste zes maanden.

Mijn huis is mijn veilige haven, de muren zijn een bescherming tegen de grote boze wolf die de wereld en mijn eigen gedachten zijn . De denkbeeldige biggetjes zijn ikzelf, die met een grote dosis levensvreugde en humor trachten de dagen te overwinnen.

Zazawie !!!

 

22:29 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: relax, comfort, invisible |  Facebook |

Commentaren

*** Blij te horen dat morgen de laatste chemo is..Het is een zware opgave die je moet afleggen hé..Maar je komt er wel..Je hebt doorzettingsvermogen..

Lieve groetjes en fijne zondagavond nog
Groetjes

Gepost door: Illness | 09-11-08

Hoi Claudine,

wat ben ik blij voor je, als je dit nu leest, zit je laatste chemo erin, toen ik met mijne laatste chemo klaar was ben ik letterlijk het ziekenhuis uit gedanst, ze bekeken me toen héél raar maar ik was zo euforisch.
Ik vond het ook niet zo erg dat ik weer 14 dagen ziek was, zei tegen mezelf : nog eventjes doorbijten !!!! En jou lukt dat ook, kan je dat eindelijk al afsluiten, je bent een dappere meid, nu je bestralingen nog, 1 groot voordeel, daar ben je niet ziek van, en dat vond ik hemels, je wordt er wel héél moe van, maar komop meid, dat is echt de laatste hindernis, en dan kan je beginnen op te bouwen en aan te sterken. Het ergste is echt voorbij nu
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 10-11-08

waw... de laatste zit erin normaal gezien nu!!!
ben heel blij voor je!

wegens mijn nierfalen was mijn 5de kuur al onverwacht mijn laatste, de 6de heb ik niet meer gehad! dus ik had dat 'vreugdegevoel' niet zo! maar ik kan me voorstellen dat je die 2 volgende weken van nog even afzien al heel wat minder erg vindt nu het de laatste keer is, niet?!
ik wens je heel weinig vervelende effecten en vooral veel optimisme om de volgende dagen nog maar es door te komen!
het einde is in zicht! nog effe doorbijten!
tricky

Gepost door: tricky | 10-11-08

sterkte Goede avond Claudine,

Je zal je laatste chemo nu al hebben gehad . Ik hoop dat die 14 dagen snel voorbij zullen gaan voor jou ! En dat je niet teveel misselijk bent!
Ik wens je heel veel sterkte in deze periode

Lieve groeten An

Gepost door: An | 10-11-08

als het goed is dan heb je nu de laatste chemobehandeling gehad...Dat is weer een fase afgewerkt...Gelukkig en ik hoop dat je niet al te veel last hebt..
groetjes

Gepost door: Anita | 11-11-08

de laatste! ... ik haalde pas opgelucht adem de dag dat de neveneffecten het hazepad kozen ... ik hoop voor jou dat ze hard rennen die beestjes. En als je hun pootjes niet meer hoort ... ontkurken die champagne!

Gepost door: flupque | 11-11-08

kom je een prettige dag wensen

Gepost door: witch | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.