30-11-08

Weekend vóór de bestralingen

Weekend voor ik woensdag start met de radiotherapie. 33 in totaal.

Ik kijk er wel met ongeduld naar uit al wordt dat weer een drukke periode van dagelijks naar het ziekenhuis en recupereren. Hoe ik dat twee maanden ga volhouden heb ik nog geen benul van want ik voel me nu al zo moe.

Een klein afwasje moet ik in drie keer doen, als ik dan bedenk dat ik ooit een huishouden met vier kinderen en huisdieren had en een zaak ..... toen wist ik niet wat moe zijn was. Vroeg opstaan, werken, koken, winkelen, wassen, plassen, zwanger of niet, werken van de eerste tot de laatste dag. Bevallen en de tiende dag terug vollen bak, in de zaak en in het huishouden. Zwangerschapsverlof daar was gewoon geen sprake van. Die tien dagen in het ziekenhuis waren mijn zwangerschapsverlof  ... tja ... als ik daaraan terug denk ... duidelijk een vorig leven in een vorige eeuw! Maar, vol dierbare herinneringen!

Morgen weer maandag, de zondag is voorbijgevlogen temeer daar het middag was als ik opstond! ik schatte de tijd en dacht dat het één uur was, een half uurtje eerder was het, mijn innerlijke klok loopt nog steeds juist denk ik.

barbapapa%205

 

Fijne zondagavond nog aan alle bloggertjes,

veel liefs,

Claudine

17:04 Gepost door Clo in Waar gebeurd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gezin, kinderen, moe |  Facebook |

Commentaren

Hallo, ik zie dat je aan de bestralingen moet beginnen. Geloof me, ze gaan vlugger door dan je denkt. Heb er ook voorgestaan en stond versteld dat alles reeds achter de rug was. Ik denk aan je en hoop dat alles goed verloopt. Moed scheppen hoor, niet opgeven, de eindstreep is in 't zicht.
Fijne avond.

Gepost door: anita-angèle | 30-11-08

Barbapapa's... wat schattig, die barbapapa's...
en vast niet zomaar dat je hen hier neerzet als verwijzing naar je eigen situatie! ik nam even een kijkje op de website van de barbapapa's en las het volgende... erg hoopvol voor jou voor de volgende weken...

[i]Er is geen probleem dat dit bijzondere stel niet op kan lossen. Dankzij enkele doeltreffende vormveranderingen en een onuitputtelijke fantasie, komen ze altijd uit de moeilijkste situaties... en dat alles zonder hun kalmte te verliezen! Ze staan altijd klaar om te helpen en hun goede wil kent geen grenzen. Bovendien zijn ze de vriendelijke en toegewijde ouders van zeven beweeglijke kinderen[/i]

het zal je lukken! veel moed!
tricky

Gepost door: tricky | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.