11-12-08

De tijd vliegt of kruipt

Beste vrienden,

Toen ik méér dan zeven maanden geleden de diagnose borstkanker kreeg, kon ik in niets vermoeden hoe die maanden zouden verlopen. Ik hoopte natuurlijk in "de running" te kunnen blijven maar dat is helemaal anders uitgedraaid natuurlijk. Wat dacht ik ook!? dat het leven gewoon verder zijn gangetje zou gaan? met om de drie weken een coctail gif in je lijf en na acht zo'n ondingen, een hele reeks bestralingen, .... , dacht ik nu echt dat het zo simpel was dat varkentje wel even te wassen ... wel, ... dat varkentje laat zich niet zomaar wassen, dat kan ik jullie verzekeren! het is sterk en vuil en koppig en veel groter om aan te kunnen dan ik gedacht heb. Het knort en gilt en spartelt hevig en slaat zijn hoeven in het rond.

Dat beestje is verdorie sterker dan ik dacht! maar geen nood! ik ga trachten te "prévalideren" dat is al een begin om die lasso rond te krijgen, dacht ik zo ...

big girls6

 

 

 

 

Commentaren

*** Nooit opgeven !!!!!!!!!!!

Hopelijk een fijne donderdag
Groetjes

Gepost door: illness | 11-12-08

Het is niet simpel om in die mallemolen mee te draaien hé ! De chemo moet hier nog komen en eerlijk ik ben er doodsbang voor. Ik vind de bestraling al zo erg omdat je er zo moe van bent. Gisteren een uurtje gaan shoppen en ik had 't gevoel of ik 3 huizen gepoetst had. Maar we komen er wel ! Ik wens je alvast héél veel sterkte !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 11-12-08

alvast... goed zwieren met die lasso! de rest komt later wel! maar klein of groot, wij krijgen dat monster wel dood (en dat rijmt ook nog ook, hihi!)
veel moed om vol te houden, en genoeg rusten hé!
tricky

Gepost door: tricky | 11-12-08

je bent een sterke madam... je kan evenveel als een ander... zie.. ik ben er toch ook doorgesparteld... als het alleen niet lukt, roep maar, dan komen we je helpen.

Gepost door: Annick | 11-12-08

Hoi Claudine,

sorry maar ik heb hier zitten te lachen met dat varkentje. Je bent inderdaad een sterke madame, de humor houd jou ook recht heb ik de indruk en dat is goed, heeft mij ook altijd op de been gehouden.
Het is niet simpel hé, ik heb ook altijd gedacht, van mijn leven gaat gewoon door, maar is niet zo, zoveel dingen dat ik toen niet meer kon en zelfs nu heb ik nog veel minder energie dan voor mijn ziekte. Ik moet daar ook nog een weg in zien te vinden, volgens mijn psychologe ga ik dikwijls over mijn grenzen, moet meer naar mijn lichaam gaan luisteren.
Je bent je 2de week nu bezig, morgen weer 2 rustdagen, je komt er wel en als het niet lukt, roep dan maar dan kom ik je helpen, als je troost zoekt of je wilt eens praten, je mag me altijd mailen, ik wil je gerust helpen hoor, graag zelfs
groetjes en nog veel sterkte
Sabine

Gepost door: Sabine | 11-12-08

Hoi Claudine,

ik wil je even véél sterkte komen toewensen voor je bestralingen, en dan is het weekend, 2 dagen rust, geniet ervan
Ik denk aan jou, 2 troostende armen om je heen
dikke knuffel
Sabine

Gepost door: Sabine | 12-12-08

Bedankt voor je bezoekje op ons blogje .
We wensen je veel sterkte toe !!!
Dikke knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 12-12-08

De commentaren zijn gesloten.