26-12-08

Tweede Kerstdag

Gisteren was een heel fijne Kerstdag met het bezoek van mijn jongste dochter met partner en dochtertje Hazel. Dat kindje stopt niet met lachen en spelen, is altijd tevreden behalve als haar maagje begint te knorren en dat laat ze dan nog heel braafjes weten door niet hard te gaan huilen of zo, nee nee, ze begint dan wat te zeuren en dat is het dan.

Ik werd nogal verwend! Ze brachten het eten zelf mee en daarna moest ik zelfs de afwas niet doen, van in de wattekes gelegd worden gesproken he ...... pakjes die hoorden er natuurlijk ook bij, gezellig!!! En veel geld hoefde dat allemaal niet te kosten hoor.

Zo geraken we die "feestdagen" dan weer door, het is en blijft spartelen maar we doen ons best. Ik mag van geluk spreken dat ik zo'n drie goeie dochters heb, ze doen echt hun best om dit dramatische jaar zo goed mogelijk door te komen, wat zou ik zonder hen doen vraag ik me soms af. Elk op hun eigen manier dragen ze bij aan mijn genezing, het zijn de liefste schatten! Dat mag hier ook wel eens gezegd worden vind ik.

En dat schildpadje op mijn aftel stralenmeter hierboven blijft nog voor drie dagen op dezelfde plaats staan, joepie!!! De dagelijkse ritjes naar het ziekenhuis stoppen even!

Geniet allemaal nog van de goeie dingen die deze Kerstdagen meebrengen en de slechte daar denken we even niet aan, afgesproken?

Commentaren

Super dat je zo'n leuke kerst had en je zit al in de helft hé dus nog eventjes vol houden. Ons vrouwtje moet maandag nog 1 keertje gaan en dan is ze er vanaf. Ze zegt nu al dat ze 't serieus gaat vieren.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 27-12-08

*** Ik wens je nog heel fijne dagen..

Lieve groetjes

Gepost door: illness | 27-12-08

Hoi Claudine,

Fijn dat je zo genoten heb met Kerstmis, en je mag nu wel extra verwent worden hé, je verdient het. Je hebt 3 prachtige dochters zeg je, maar jij bent ongetwijfeld ook een prachtige moeder. Ik heb ook een beetje van de kerstdagen kunnen genieten, had gisteren vrienden uitgenodigd.
Ben een beetje ziek nu, wat verkouden, sinussen wat ontstoken, als het volgende week niet beter is een ct scan laten maken, als ik zoiets hoor krijg ik alweer schrik, schrik dat ze iets anders gaan vinden.
Heb al iets op mijn blog gezet van Sandra, heb haar ook al gesteund, vind het gewoon schrijnend dat zoiets gebeurt.
Hoeveel bestralingen moet jij nog? Zijn ze nog niet bijna voorbij, en lukt het nog? Niet te verbrand of teveel pijn, smeer maar goed in met zalf.
Ik wens je nog fijne eindejaarsdagen toe
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 27-12-08

Fijn dat je dochters je zo liefdevol opvangen. Ik wens je een fijn eindejaar, maar een nog vele betere start van het nieuwe jaar.

Gepost door: Annick | 27-12-08

Hey lieverd Blij dat je kerstdag zo leuk gevierd hebt. Dochters (en schoonzonen) kunnen schatten zijn h&...maar verdikke, je verdient het ook. Jij bent toch wel de grootste schat. In alles wat jij nu meemaakt denk je nog aan die kleine Sandra.
Ik ben momenteel aan het helpen om het een en ander op poten te zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

En dat het nu even rustig voor je is vind ik goed...het moeten niet altijd die straaltjes zijn hé, want tenslotte zorgen ze wel voor vermoeidheid en dat kan je zeker even missen deze dagen.
We spreken zeker af in 2009 hé en laat ons hopen dat de slechtste dingen dan, de beste van 2008 waren...zou dat niet schitterend zijn.
Ik wens het jou en vele anderen in ieder geval toe!
Je weet het hé, je leest me nog hier, via mail en we zien elkaar op onze roze wolk...vergeet dat nooit.

En weet je...ik weet een hele leuke roze wolk zijn waar we in het voorjaar even kunnen naar toe gaan...niet zo ver van waar jij woont...niet te druk zodat we tenminste kunnen praten en een lach zal er ook zeker afkunnen, daar ben ik zeker van.
Ik kan wel voor wat sfeer zorgen en ik denk dat dit bij jou niet anders is lieverd.
Jaja, we gaan zeker naar die zachte, lekkere wolk en zien dan wel verder...dag per dag, uur per uur maar je komt er...daar ben IK van overtuigd!
Tot gauw!
Liefs en een dikke slaapknuffel!

Gepost door: Veerle | 27-12-08

fijn dat je zulke dochters hebt
zo geniet je dan van deze dagen he

Gepost door: witch | 27-12-08

Dat dat met Sandra moet gebeuren is gewoon een pure schande. Als 1000 000 1 € moest geven is het probleem bijna opgelost dus is vrouwtje alvast aan 't sms'en gegaan enne naar 't schijnt zullen onze spaarpotjes wat lichter worden maar dat vinden we helemaal niet erg.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 28-12-08

wij tellen af nu Voor de laatste dagen van het jaar
veel gezelligheid met elkaar
voor de 365 dagen die volgen
veel geluk en weinig zorgen
Lieve groetjes van Patty en Freddy
en een dikke knuffel van de kapoentjes

Gepost door: patty en freddy | 28-12-08

Dag lieverd... Ik vond 'n sterretje voor de deur
't had een glinsterend gele kleur

Ik nam het voorzichtig op en zei:
"dit jaar krijg jij dit sterretje van mij"

ik wens je een jaar vol vreugde en zonneschijn,
'n jaar waarin verdriet en zorgen 2 vreemden zijn

'n jaar waarin vrienden komen en nooit gaan
en waarin er geen plaats is voor een traan!

Ik wens je een vrolijk, 'n mooi en gelukkig dag
dat wil ik toch even hier plaatsen en iedereen toewensen.
het te bewaren in je hart!

Ik ga dat lintje voor Sandra meenemen en ook op mijn blog zetten. Mag wel zeker?
Slaap lekker en tot gauw!
Dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 28-12-08

Een heel mooi einde jaar voor jou en voor je lieve dochters. Ik wens je het allerbeste toe, vooral veel rust, liefde en geborgenheid.
Geniet nog maar even van je straalvrije dagjes!

Gepost door: rein | 30-12-08

De commentaren zijn gesloten.