31-12-08

Een gelukkig 2009 !

De laatste dag van een rotjaar waar één groot lichtpunt in scheen, de geboorte van mijn jongste kleindochter Hazel.

Een jaar vol emoties met ups en downs, gevoelens die escaleerden en naar de top van de roetsjbaan gedreven werden door hoop. Hoop die dan weer onverbiddelijk de bodem in geslagen werd. Een hoofd als een tijdbom en een hart dat dikwijls droop van weemoed. En pijn, veel pijn die niemand echt kon begrijpen behalve lotgenoten. Daarbij kwam nog het alleen zijn met al die gevoelens en angst die weerkaatsten tegen de muren.

En toch .....zijn er de familie en de vrienden, de zeldzame vrienden die de rit mee uit maken. Zij die niet afhaken na een paar maanden. Zij die je "durven" bellen om te praten. En dan mijn kinderen, die eveneens met al die emoties worstelen maar dat niet laten blijken om mij niet ongerust te maken. Die kinderen van mij die me onvoorwaardelijk blijven bijstaan en moed inspreken, met de kleinkindjes langskomen omdat ze weten dat ik mij daar ongelooflijk aan optrek. Mijn dochter in Griekenland die dagelijks met mij praat via chat en waar alles bespreekbaar mee is. Ook haar twee kinderen die me zoveel blijdschap geven door aan de telefoon grappige dingen te vertellen die me urenlang een glimlach verschaffen. De foto's van mijn kleinkinderen die me regelmatig toegestuurd worden en waarmee ik hier zit te schateren en van te genieten .......

Zo kan ik nog lang doorgaan, maar wat ik hier wil zeggen is : DANK JULLIE ALLEMAAL om dit jaar draaglijker te maken en er gewoon te zijn voor mij!

En natuurlijk dank aan mijn blogvrienden, die niet aflatende steun geven door lieve moedgevende berichtjes.

Aan jullie allen, wil ik een jaar vol liefde, tevredenheid, geluk en vooral gezondheid wensen. Dat het volgende jaar verlichting mag brengen met veel intense gelukkige momenten omringd door jullie geliefden.

Een gelukkig 2009 en dat al jullie dromen mogen uitkomen!

veel liefs,

Claudine

duif

11:09 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) | Tags: wensen, nieuwjaar, dank, vrede |  Facebook |

Commentaren

*** Hey Claudine..We wensen jou en je hele familie een fantastisch 2009..Elkaar een beetje steunen in onze slechte periode is toch normaal.Het maakt alles een beetje dragelijker..

Groetjes

Gepost door: illness | 31-12-08

Hoi Claudine,

ik kom je een fijne oudejaarsavond toewensen en een gelukkig 2009, hopenlijk gaat 2009 een mooi jaar voor jou worden, nog eventjes en je kan de bestralingen ook achter je laten. Dan kan je terug gaan aan sterken en terug gaan genieten, ik wens je alle goeds toe in 2009
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 31-12-08

wens je een gelukkig 2009

en hopelijk een beter jaar voor jou

Gepost door: witch | 01-01-09

Wij wensen jou ook een jaar toe zonder problemen, zonder zorgen of pijn maar gevuld met geluk, liefde en echte vriendschap. En dat Kmonster verslagen we gewoon met z'n allen :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-01-09

borstkanker en meer hallo Claudine... ik heb je link dor gekregen via Kaatje Canada.. ik heb nog niet je hele blog gelezen, maar wel herkenbaarheid gevoeld..ik wil jou voor 2009 alle gezondheid wensen die je kunt hebben, alle liefde die je kunt dragen, alle geluk die je verdient... grts frieke

Gepost door: Frieke | 01-01-09

2009 Laat het ons 2008 snel doen vergeten! liefs

Gepost door: flupque | 02-01-09

Hoi Claudine,

kom eens eventjes piepen hoe het met je gaat, gaat het nog met de bestralingen, nog eventjes doorbijten en dan kan je die deur ook dichtgooien. Ik wens je dit jaar veel liefde, veel vriendschap en vooral veel gezondheid toe. We verslaan dat K monster wel, het krijgt ons niet meer klein, we moeten nu vooral gaan genieten van de kleine dingen in het leven, pluk de dag is mijn levensmotto geworden, ik wens je nog een fijn weekend toe
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 03-01-09

*** Even komen piepen in het nieuwe jaar,haha...Alles beetje onder controle ?

Fijne zondag gewenst
Groetjes

Gepost door: illness | 04-01-09

2009 Dag Claudine
ik wil je het allerbeste wensen voor 2009, met heel veel mooie momenten met je familie, kinderen en kleinkinderen, met die (zeldzame) vrienden die de rit mee uitzingen, met je (nieuwe) blogvrienden, met de lotgenoten, en vooral, met jezelf! Ik wens je nog heel veel sterkte voor de volgende bestralingen en dan op naar de laatste fase hé, het herstel!
liefs
tricky

Gepost door: tricky | 04-01-09

Ik wens je een fijn 2009, vrij van zorgen en vol met optimisme.

Gepost door: Annick | 05-01-09

hier even rondgedwaald op je blogs... en wens je bij deze een warm, liefdevol, mooi 2009 toe! altijd positief blijven, goede ingesteldheid, das al de helft van de genezing!

Gepost door: sunmoonandstars | 05-01-09

Hey Claudine
Je maakt ons wel benieuwd wat de specialiteit van Miro dan wel was ;-) Maar los daarvan: goed van je dat je beslist hebt opnieuw een vriendje in huis te halen. Veel plezier ermee!
Liefs en allerbeste wensen voor 2009
Evy

Gepost door: Evy | 08-01-09

Nieuw jaar Wens jullie nog een jaar vol vriendschap en genegenheid!

Wat heb jij een toffe familie om je heen,die je van alle kanten steunen!

Groetjes

Gepost door: Ma Elly | 28-01-09

De commentaren zijn gesloten.