11-01-09

Witte zondag

Eergisteren bij orthopedie geweest voor mijn heup. Mijn vermoeden werd bevestigd ... versleten dus! Ja mensen! Dat zullen we er dan ook maar weer bijnemen zeker...

En als klap op de vuurpijl kwam ik nu te weten dat de val op mijn achterste enkele jaren geleden, een breuk veroorzaakte van de pubistak. De linker. De rechter brak ik toen ik een jaar later van de trappen viel (van de andere breuken zwijg ik nu maar ..). Ben in evenwicht dus ;)). Zou moeten lukken dat het weer in V..... was dat ze dat niet gezien hebben.

Genezen doet die arthrose niet maar ik moet nu een jaar pillen nemen om de slijtage tegen te houden. Ik heb er goeie hoop op dat het werkt, en dat ik eindelijk van de pijn zal afzijn. In combinatie met mijn prévalidatie kan ik hopelijk terug wat beter functioneren. Die behandelingen hebben me serieus onderuitgehaald en daar moet nu aan gewerkt worden, langzaam maar zeker hoop ik er terug wat bovenop te komen.

Die stralen van vrijdag hebben mijn slokdarm weer ferm aangetast, ik kan weer niet meer slikken en die verdovende siroop helpt ook al niet veel meer. Gelukkig heb ik nu een week rust! Geen dagelijkse trip meer naar het ziekenhuis voorlopig. Mijn brandwonden kunnen genezen, die rustpauze kwam niks te vroeg. Zelfs op mijn rug ben ik verbrand, die stralen branden er gewoon los door! Ik wist eerst niet wat ik voelde en zag in de spiegel, maar ja hoor, de dokter bevestigde het: de weerkaatsing van de stralen op de tafel hebben ook mijn rug verbrand. En dus maar talken... Ik heb nu al meer talk verbruikt dan voor de billen van mijn baby's vroeger.

Volgende donderdag een nieuwe simulatie voor het littekenweefsel en dan vanaf maandag de laatste acht bestralingen.

De champagne staat al klaar!

En de nieuwe getijgerde poes (6 jaar oud), is al helemaal thuis!

15:55 Gepost door Clo in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: artrose, bestralingen, rust, prevalidatie |  Facebook |

Commentaren

Het einde van je behandeling is in zicht....je kan nu echt beginnen af te tellen...enne ik lees dat je een nieuw vriendje hebt...je hebt gelijk...laat hem jou maar heel veel vriendschap geven...Denk er ook aan om een hondje te adopteren.

liefs
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 11-01-09

*** Wat een marteling heb je toch zeg..En dat allemaal in het teken van genezing..Een mens zou gaan twijfelen hé maar je moet verder, hoe hard en zwaar het ook is..Eens zal er voor jou weer een zonnetje schijnen...Ik zal vanhieruit al wat straaltjes sturen..
Heel veel beterschap
Lieve groetjes

Gepost door: illness | 12-01-09

Er bestaat goede zalf voor die brandwonden hoor, heb ik zelf ook gebruikt. Maar enfin die week rust zal je wel goed doen ! Bij ons vrouwtje hebben ze vandaag een poortje gezet waar ze dan vanaf volgende week iets kunnen inspuiten. Ze i er ook niet echt gerust in. Dus misschien zwaaien jullie wel samen af en reken er dan maar op dat de champagne idd koud zal staan.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 12-01-09

goh, ook dat nog! je treft het wel echt niet hé, met je gezondheid! ik had zelf ook heel veel last van brandwonden... vervelend hé! nu, een dik half jaar na de straaltjes ziet het er toch al heel wat beter uit, maar heb er nog lang last van gehad, goed smeren is de boodschap! en ik gebruikte gewoon flammazine!
sterkte en geniet intussen van je weekje rust én je nieuwe vriendje!

Gepost door: tricky | 12-01-09

Heykes lieve, lieve Clo Ja, mijn pc is terug en ik dus ook! Ik heb hier veel gemist lees ik wel!
Maar ik heb de indruk dat het toch beter met je gaat dan de laatste maal dat ik hier geweest ben!
Overal verbrand lieverd...de behandeling is nog niet erg genoeg dat je er nog die nevenverschijnselen moet bij krijgen...maar goed, je kunt nog een weekje rusten en genezen en dan gaan voor die laatste 8!
Weet wel, ik heb veel aan jou gedacht maar kon je dus niet bereiken.
Ik hoop dat je tegen dat de zon haar straaltjes gooit, jij je ook veel beter voelt en dat onze afspraak dan nog kan door gaan!
Ik weet al een mooi terrasje niet ver van waar je woont!

Veel sterkte en geniet van je weekje vrij!

Liefs en dikke knuffel!

Gepost door: Veerle | 12-01-09

ik kreeg destijds in de kliniek tubekes zalf mee om aan die brandwonden te smeren... en dat hielp echt... spijtig genoeg kan ik mij die naam niet meer herinneren..

Gepost door: Annick | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.