29-03-09

Dank jullie allen !

Ja ik ben weer thuis en het gaat goed, enfin, zo goed als kan voor het moment natuurlijk. Zo'n hysterectomie is niet niks dat heb ik nu wel ondervonden. Je zou denken dat je geen pijn aan je baarmoeder meer kan hebben als je ze niet meer hebt, maar niks is minder waar. Zouden dat spookpijnen geweest zijn? dat ga ik toch eens vragen als ik op controle ga binnen een maand.

Het gaat echt goed, ik neem regelmatig een paracetamol en ga in de namiddag slapen, dat is voldoende, verder zit ik veel te lezen en doe ik alles heel op mijn gemakske, dat blijft het langste duren he! en nu de lente op komst, of toch al een steeksel ervan ...

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de zeer vele blijken van steun, jullie slaagden er echt in om mij bij mijn thuiskomst een heel warm gevoel te geven! dank jullie lieve mensen, ook diegenen die ik niet eerder kende. Ik kom binnenkort eens kijken op jullie blog, beloofd!

En last but nog least wil ik "VEERLE" bedanken, voor haar niet aflatende smsjes en meeleven en om op haar blog zoveel steun voor mij te vragen... echt Veerle, jij bent er één uit de duizend!!!! een echte schat! En dat terrasje dat we nu al maaaaaaanden plannen dat gaat er binnenkort komen, dat beloof ik je !!!

En nu verwacht ik hier mijn dochter Betty die met haar gezinnetje hier komt ontbijten, euh.... tien uur hadden we afgesproken maar dochterlief is geloof ik de zomertijd vergeten .... ;)) Charlotje zal natuurlijk op haar normale uur wakker geworden zijn, die kleine mensjes houden geen rekening met zomer of winter uur, en ze hebben groot gelijk! Stoer

arc_en_ciel_1

 Voor iedereen een hele fijne zondag ! en veel liefs !

Claudine

 

11:53 Gepost door Clo in Levenslust | Permalink | Commentaren (9) | Tags: hysterectomie, lente, vrienden |  Facebook |

Commentaren

Lieve Claudine Wat ben ik blij dat je thuis bent en dat het toch redelijk goed met je gaat! Natuurlijk moet je nog veel rust nemen...het is dan ook niet zomaar niets geweest!
Ondertussen zullen je dochter en kleindochter er wel al zijn en zal het eerder brunchen dan ontbijten worden, maar geniet ervan met een toch mooi zonnetje!
Jouw steunen heb ik heel graag gedaan en het was geen moeite hoor.
En ik ben ook blij dat er velen anderen tot hier zijn geweest!
Hoe is het met de kat?
Fijne zondag nog lieve Clo en het terrasje komt er zeker aan!
Liefs

Gepost door: Veerle | 29-03-09

Blij te horen dat je terug thuis bent en je al aan de pc kan zitten ! En spookpijnen ? Awel ik geloof dat die er best nog kunnen zijn want ik heb ook nog lang pijn gehad van iets dat er niet meer was. Het enige medicijn dat écht werkt is jammer genoeg "rust" dus gebruik dat maar genoeg. We hopen alvast dat je je snel weer beter voelt.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 29-03-09

welkom back rust maar goed uit hoor, zo'n operatie vergt heel wat van je, ook emotioneel hé! maar wel goed te horen dat het redelijk met je gaat... de lente komt er aan dus lekker genieten maar... en vanaf nu gaat het alleen maar beter gaan hé!
knuf!

Gepost door: tricky | 29-03-09

Dag Claudine,

Ben blij te lezen dat het je goed gaat...rust toch maar goed uit...en GENIET van het zonnetje

Groetje Wenneke

Gepost door: wenneke | 29-03-09

goed zo meisje Wat heb je toch een ongelooflijke kracht in je, al zie je dat zelf vaak heel anders. Je bent een hele grote kei! Je gaat nooit bij de pakken neer zitten, herpakt jezelf en dat vind ik reuze knap. Zo dadelijk komt de lente, met haar beloftes, en voor je het weet hernemen je krachten en mag je weer naar je geliefde zee, en kan zij met haar eeuwig durende ritme jouw wezen weer doorvoeden en je schouders sterken. Ik hoop dat er nu een tijd aan gaat breken met fors herstel, en er weer ruimte komt voor de dingen die zo normaal waren voor je ziekte, en die nu misschien bijzonder lijken, maar straks weer gewoon normaal, al zal voor jou na dit alles niets meer hetzelfde zijn. Ik vind je een prachtmens, lieve Claudine, en hoop dat je ook van deze laatste ingreep heel snel mag herstellen.

Liefs van Leintje

Gepost door: Marjolein | 29-03-09

Hoi lieve Claudine,

Blij iets van je te horen. Fijn dat het al redelijk goed met je gaat, rust maar goed, want zo'n operatie is niet niks hé. We hebben je met alle plezier gesteund hier, jij bent ook zo'n lieve meid. Geniet van de lente die in aankomst is
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 30-03-09

blij te lezen dat het redelijk met je gaat... neem voldoende rust... dan komt die ook weer goed...

Gepost door: Annick | 30-03-09

*** Blij dat je weer thuis bent en dat het echt goed met je gaat..Het weer gaat de goeie kant uit..Lente is op komst dus..genieten maar hé..

Lieve groetjes

Gepost door: Illness | 30-03-09

Lieve Clo Ondertussen is het woensdag en ik hoop dat het toch al iets beter met je gaat en dat het gevoel van die "fantoompijnen" toch al voor een groot deel weg zijn!
Hopelijk kun je ook een beetje genieten van het zonnetje...het wordt nog beter hé! En als je hersteld bent dan wordt het eens hoog tijd voor ons terrasje!
Liefs en een dikke knuffel

Gepost door: Veerle | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.