18-05-09

Stemloos

al twee weken zit ik nu met koorts op en af, hoesten, en nu al enkele dagen geen stem. Vermoeiend is dat vooral aan de telefoon ... Letterlijk en figuurlijk geen stem want met de verkiezingen zit ik in Griekenland en mijn stem gaat dus verloren, al maakt het weinig uit denk ik. Hopelijk werkt de antibiotica snel want woensdag ga ik weer babysitten bij Hazeltje. Ze kruipt nu bijna niet meer ze wil altijd maar recht staan. Woensdag zou een warme dag worden dus kunnen we gaan wandelen, de fiere yiayia met haar jongste kleindochtertje ;)))

Ik schrijf niet veel meer op mijn blog en tot mijn grote verlegenheid ga ik ook niet meer zoveel op bezoek op andere blogs, het heeft allemaal te maken met afstand nemen vermoed ik, terug normaal willen leven, gewoon zijn zoals iedereen ....

Niet dat ik niet aan jullie denk hoor lieve bloggertjes, in tegendeel, maar deze periode is weer een fase denk ik. De resultaten van mijn bloed waren goed, de tumormarkers waren stabiel, cholesterol was perfect, alleen nog te weinig weerstand en dat kan nog een tijdje duren ... ik ben dus zeer opgelucht, ik kan weer drie maanden verder.

Nog een week en ik vertrek op reis naar mijn schatten ginder, Joanna riep joeppppppiiiiiieeeeee dan kan yiayia naar mijn optreden komen kijken! zeven jaar en hele juffie! en Zinon die vijf is was ook al zo blij! we zullen weer knutselen en fikfakken en nintendo spelen en samen in één groot bed slapen en samenzweren en geheimpjes delen ... bij hen wordt ik zelf terug een beetje kind en geniet geniet geniet ...

DAT zijn de geneugten van het leven, DAT is waarvoor je leeft en alles wil overwinnen, DAT is de toekomst, je kinderen en kleinkinderen zijn de grootste schat op aarde! en ik besef dat meer en meer, dus nogmaals .... genieten van elk moment samen...

zen

11:21 Gepost door Clo in Levenslust | Permalink | Commentaren (7) | Tags: genieten, kinderen, vakantie |  Facebook |

Commentaren

Ergens is het héél normaal dat je afstand neemt en die rotperiode wilt vergeten hé. Die weerstand hmmm daar kennen wij alles van. Ons vrouwtje krijgt straks nieuw bloed omdat het niet zo goed gaat en ze volgende week toch echt wel opnieuw willen starten met de chemo. En ja idd pas als je ooit ziek was weet je wat het allerbelangrijkste in de hele wereld is hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 19-05-09

oei Claudine, ik hoop dat je rap genezen bent zodat je genezen bent als je op vakantie vertrekt, je hebt weer mooie vooruitzichten, geniet er maar van
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 19-05-09

vooruit kijken! Meisje, het is heel logisch dat je een streep wilt zetten onder alles, en de komende tijd kun je ook heerlijk vooruit kijken. Geniet heerlijk van Griekenland en de familie en vergeet deze zwarte periode maar eens voor een tijdje. Drie maanden zonder drukke agenda is heerlijk, en dan de belofte van een heerlijke zomer, en straks weer je zee, dus geniet jij maar lekker en laat je heerlijk verwennen. Dit boek is uit en mag weer stoffig worden. Veel plezier straks en nu natuurlijk met Hazel!
Liefs, Leintje

Gepost door: Marjolein | 20-05-09

Lieve Clo Ik hoop dat het stemloos is meegevallen met Hazeltje...de tijd vliegt toch hé! Nu stapt die kleine meid bijna!
Ik hoop dat die antibiotica vlug werkt en dat je zonder problemen op reis kunt en terug even kind kunt zijn met je andere kleinkinderen.
Dat die goede resultaten voor een opluchting hebben gezorgd kan ik me heel goed voorstellen.
Lieve Clo, als ik het goed begrijp ben je nu nieuwe wegen aan het inslaan, proberen die ellendige tijd te vergeten en terug als voor je ziekte proberen leven.
Ik heb dan ook het vermoeden dat dit blogje niet zal blijven bestaan en ik kan dat begrijpen maar ik hoop toch dat we dan via gsm of mail eens afspreken na je verlof, want ik wil echt wel eens een terrasje doen met jou en praten over de gewone dingen!
Het ga je goed ginds in Griekenland...breng je een beetje zomer voor ons mee?
Liefs en een megaknuffel!

Gepost door: Veerle | 22-05-09

*** Het is idd de normaalste zaak van de wereld dat je "het" van je wil afwerpen..De "zieke" periode...Heel veel plezier in Griekenland gewenst
Groetjes

Gepost door: Illness | 02-06-09

*** Heel fijne donderdag
Groetjes

Gepost door: pcuser | 04-06-09

Ik hoop dat je ondertussen al wel weer wat beter bent ?? Tis hier erg stil....

Lieve groetjes

Gepost door: pcuser | 29-06-09

De commentaren zijn gesloten.