07-08-09

Update

Eerst en vooral wil ik graag de mensen bedanken die me het voorbije jaar enorm gesteund hebben in de strijd tegen het K monster. Dank jullie uit de grond van mijn hart! dit blog was een uitlaatklep, een meerwaarde in mijn leven dat zich een hele tijd op maar enkele vierkante meters afspeelde. Het ziekenhuis en mijn thuis waren voor lange tijd de enige plekken waartussen ik pendelde. Mijn hoofd was mijn beperkte wereld en meer dan eens wou ik er uit ontvluchten, tevergeefs.

Gelukkig waren jullie er om me regelmatig een hart onder de riem te steken. Jullie werden vrienden, al ken ik jullie niet echt persoonlijk, behalve Veerle dan. Ik wil jullie dan ook alle goeds toewensen in jullie persoonlijke situaties, voor de één al moeilijker dan voor de andere. Wij begrijpen elkaar, ook zonder teveel woorden.

Met mijn beenbreuk moet ik nog veel geduld oefenen. Ik mag nog steeds niet steunen, het is nu al twee maanden geleden dat het gebeurd is. De 17de moet er één grote vijs uit, daarna mag ik waarschijnlijk stilaan beginnen belasten, DAN begint feitelijk mijn echte revalidatie.

En mijn verhuis de 28ste augustus, tja, .... die gaat gewoon door, al is het een hele planning om dat allemaal in goede banen te leiden. Gelukkig krijg ik hulp!

Lieve mensen, ik schrijf alleen nog sporadisch op mijn blog, omdat ik het hoofdstuk kanker, wil afsluiten, of tenminste, er zo weinig mogelijk nog mee geconfronteerd worden. Ik kan momenteel niet anders, het wordt teveel om te verwerken allemaal.

Ik hoop op jullie begrip, en ik ben er zeker van dat jullie mij begrijpen! het is niet omdat ik niet langskom op jullie blogs dat ik niet aan jullie denk of jullie steun, integendeel! jullie zullen altijd blijven deel uitmaken van het gevecht dat ik geleverd heb. Dank jullie uit de diepste grond van mijn hart !

Geniet zoveel mogelijk van de kleine dingen van het leven, ze zijn zo wonderbaar!

heel veel liefs,

Claudine

Funny Betty

12:13 Gepost door Clo in Strijd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Lieve Clo Ik ben blij dat ik je persoonlijk ken en deze avond zouden we even langskomen.
Ik begrijp je volledig en ergens moet je er wel een punt achterzetten.
Het verwerken op zichzelf is al een grote stap maar er constant mee geconfronteerd worden is nu ook niet de bedoeling!
Ik wens je het allerbeste toe maar we blijven zeker contact houden hé!
Liefs, dikke knuffel en tot vanavond!

Gepost door: Veerle | 07-08-09

Hey Claudine.. Wij begrijpen je maar al te best dat je dat K monster zo ver als je kan wilt bannen..En ik wens je een heel fijn en gezond leven toe..Je verdiend het..Maar mocht het nodig zijn , klop dan gerust aan hé...We zijn er ...

Fijne zaterdag en succes met verhuis en revalidatie

Lieve groetjes

Gepost door: pcuser1961 | 08-08-09

Ik snap je maar al te goed dat je dat hoofdstuk wilt afsluiten, dat is bij mij net hetzelfde. Alhoewel we er soms nog de gevolgen van dragen heb ik zoiets van ok 't is genoeg geweest 'k wil er liefst van al zo weinig mogelijk aan terug denken. Pas wanneer je 't verwerkt hebt kan je opnieuw beginnen te leven hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-08-09

Dat vind ik hier heel wijs si! Ook al 'ken' ik je nog maar kort, ik zal het hier missen. Maar nu moet je echt genieten van de kleine en grote dingskes en bloggen hoort daar niet altijd bij. Het ga je héél goed! Knuf!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 10-08-09

begrip alle begrip...
het was leuk om je als bloggenootje gekend te hebben...
veel succes bij alles wat je verder nog tegenkomt in je leven... om te beginnen binnenkort een verhuis!
en nog een goede revalidatie met je been!

Gepost door: tricky | 11-08-09

Gelijk heb, als je er minder mee bezig bent en aan denkt is het een teken dat het goed met je gaat.. Geniet van alles wat er op je pad komt, en alvast succes met de verhuis..

Gepost door: Annick | 19-08-09

Hallo vrouwtje, Kom even kijken hoe het met je gaat, want ik heb je zolang niet meer gesproken. Hoop dat alles goed met je gaat en je energie weer een beetje op peil is, zodat er weer van alles te genieten is.

Groetjes, Leintje

Gepost door: Leintje | 22-11-09

*** Ik lees dit nu pas maar heb zeker alle begrip voor je beslissing... je kan natuurlijk een nieuwe blog beginnen, moest je dat wensen... je hoeft deze zeker niet te verwijderen, ik raad dat zelfs ten stelligste af...
Wat je ook beslist, veel succes in je verdere leven!!!!
XXX

Gepost door: Tal | 04-02-10

hoi hoi Kom even kijken of alles nog okee is.
Hartelijke groet, Leintje

Gepost door: Leintje | 09-02-10

De commentaren zijn gesloten.